Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

RENT A KOMBI

Smanjite troškove i zajedno sa društvom putujte na izlete, skijanje, proslave, team buildinge, sajmove i ostala razna putovanja!!! Klikni za više informacija!
pošalji tekst Ispiši tekst

AutoReor - Novi Bosch Car Servis u Osijeku


Tijekom ovih zadnjih dana 2011. godine dolaze dobre vijesti za sve Vaše metalne ljubimce - AutoReor d.o.o postao je novi Bosch Car Service u Osijeku!

Tvrtka poznata po stručnosti, marljivosti i odličnim odnosima sa svojim kupcima ovih je dana dobila još jedno priznanje za svoj dosadašnji rad. Mladi vlasnici Domagoj Primorac i Slaven Papić na ovaj su način podigli ionako kvalitetnu uslugu na još viši nivo i strateški vezali svoje buduće poslovanje na Bosch tehnologiju koja klijentu osigurava vrhunske rezultate, dugotrajnost i pouzdanost uz prihvatljive cijene.

Uskoro možete očekivati razne pogodnosti i novitete u ponudi AutoReora, ali o tome nekom drugom prilikom...

Vidimo se na servisu ... :)

Bosch - najbolje servisne usluge

Tehnologija proizvedena u Boschu nalazi se u gotovo svakom vozilu – što i nije tako čudno kada znamo da se radi o najvećem svjetskom proizvođaču dijelova.

Boschev servis automobila pruža prvoklasnu uslugu, prihvatljive cijene i kompetenciju za sve marke vozila. Nenadmašna kvaliteta naših usluga i proizvoda zasniva se na tijesnoj suradnji s firmom Robert Bosch GmbH. Kod nas se u prvom redu koristi paleta pribora i rezervnih dijelova Boscheve kvalitete.

Osim toga, kod nas se redovita školovanja jednostavno podrazumijevaju. U sklopu specijalne Boscheve obuke stalno se aktualizira know-how pristup naših djelatnika u raznim stručnim područjima.

Naš servisni tim napreduje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Robert Bosch GmbH na području tehnike motornih vozila, kao i kvalitetnim proizvodima te nudi klijentima prvoklasnu uslugu.

Uvjerite se sami: drago nam je što možemo brzo i uz prihvatljivu cijenu ispuniti Vaše želje.