Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

Autoservis PEJO - "KLJUČ U RUKE"

Dovezite nam Vaš automobil i sve ostalo je naša briga: servis,tehnički pregled i osiguranje
pošalji tekst Ispiši tekst

NOVO u AMNC RONALD - Suzuki vanbrodski motori od 15 i 20 KS sa Lean Burn tehnologijom!


Prvi na svijetu vanbrodski motor koji radi sa osiromašnom smjesom (Lean Burn) te elektronskim ubrizgavanjem goriva (EFI) bez akumulatora, snage 20KS i 15KS

suzuki-ronaldVrhunsko dizajnersko dijelo uz zadnju riječ tehnologije čini novi DF20A i DF15A najboljim vanbrodskim motorom na svijetu u ovoj kategoriji. DF20A je potpuno novi motor koji popunjava Suzuki područje prijenosnih motora između DF25 i DF15 sa strogim ekološkim zahtijevima te niskom potrošnjom goriva i pruža veliku mogućnost uživanja.

F20A i DF15A su prvi motori na svijetu u klasi 20KS (14.7kW) i 15KS (11.0kW) koji primjenjuju elektronsko ubrizgavanje goriva (EFI) za koje nije potreban akumulator (battery less) te omogućuje jednostavno i brzo startanje uz najnižu potrošnju goriva.

Suzukijevi inženjeri konstruirali su potpuno nove elemente za ubrizgavanje goriva kao i ostale komponente da budu manji i lakši u odnosu na predhodne upotrebljavane komponente. To čini DF20A najlakšim četverotaktnim motorom u klasi 20KS (14.7kW) na svijetu. Dodajući provjerenu Suzukijevu tenologiju osiromašne smjese (Lean Burn) ovi vanbrodski motori ostvaruju znatno smanjenu potrošnju goriva i smanjenu emisije štetnih plinova na cijelom području rada.

Radi se, dakle o vanbrodskim motorima sa novom generacijom sistema za ubrizgavanje goriva, koji su lagani i kompaktni te jednostavni za korištenje. Novi starter sa vrlo malim opterećenjem im omogućuje jednostavan start kod ručnog pokretanja, a Lean Burn tehnologija vrhunsku štednju goriva. Nije nevažno napomenuti da su vanjski dijelovi motora zaštićeni specijalno formuliranim anti-korozivnim slojem. Više detalja saznajte iz kataloga u nastavku, a pogledajte i kompletan CJENIK SUZUKI MARINE vanbrodskih motora koje od sada možete kupiti u Auto moto nautik centru Ronald d.o.o.

 

 


Za više informacija, obratite se s povjerenjem:

amnc RONALD d.o.o.
Donjodravska obala 13, Osijek
mob: 091/512-04-77
mob: 098/135-53-56

mail: roni71@hi.t-com.hr