Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

amnc Ronald d.o.o.

servis svih četvertotaktnih vandbrodskih motora Parsun i gumenih čamaca Jadranmotor
pošalji tekst Ispiši tekst

R-Servis i R-Shop tvrtke Auto-moto nautik centar Ronald


Tvrtka Auto-moto nautik centar Ronald d.o.o u svome poslovanju nudi usluge R-Servis i R-Shop.

R-servis
R-Servis vrši servisiranje i održavanje svih marki vozila, a usko je specijaliziran za japanske i korejske automobile. Osim stručnog osoblja i specijalnih alata, R-servis vrši kompjutersku dijagnostiku kvarova za skoro sve marke vozila na tržištu. Osoblje servisa pohađalo je više tečajeva i edukacija, od sistema ubrizgavanja i paljenja motora do osnova elektrike i dijagnostike te seminara o sustavima kočenja i drugih servisnih treninga.

R-Servis je ovlašteni serviser Parsun vanbrodskih motora, a osim njih vrši popravke i drugih tipova brodskih i vanbrodskih motora za što servisno osoblje također posjeduje diplome o stručnom osposobljavanju.

Cijena radnog sata u R-servisu je uskladjena sa trenutnom gospodarskom situacijom i platežnom moći kupaca te je sat rada samo 80,00 Kn + pdv, što zajedno iznosi ravno 100,00 Kn.

R-shopR-Shop u svom prodajnom asortimanu nudi vanbrodske motore Parsun i gumene čamce marke Jadran Motor. Od ove su godine novitet u prodaji i vanbrodski motori Tohatsu. U ponudi R-Shopa su i originalni i zamjenski rezervni dijelovi za sve marke vozila i vanbrodskih motora, maziva i ulja Shell i Total te oprema za nautiku i održavanje čamaca.

Mogućnosti plaćanja: American i Diners karticama na rate kao i potrošački krediti do 60 rata.

Akcije u tijeku:

R-Servis:
besplatni pregled vozila i savjetovanje

R-shop:


Za sve dodatne informacije se obratite s povjerenjem:

amnc RONALD d.o.o.
Donjodravska obala 13, Osijek
mob: 091/512-04-77
mob: 098/135-53-56